Rundtur på fasta Åland

Vaknar av ett stilla regn på husbilstaket. Morgon är molnig och blåsig med kalla nordvästliga vindar. Efter frukost tar vi beslutet att först köra till Mariehamn för tömning av toan och påfyllning av vatten. Kör sedan ut till Järsö där vi fått tips om ett mysigt litet fik med hembakade kakor och andra diverse godsaker. Vid lunchtid ändrar sig vädret och solen lyser åter från en blå himmel, tyvärr håller vinden i sig. Kaffesugna stannar vi utanför det omtalade fiket och bilderna här under får tala sitt språk.

Janne har fått sin efterlängtade åländska pannkaka med sviskonsås och grädde och hans undran hur det skulle smaka är nu tillfredsställd med ett stort + i kanten. Mätta och belåtna går vi ut i den mysiga trädgården för lite mer aha-upplevelser. Titta och njut av en underbart grönskande trädgård.
Hej då och tack för besöket!

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.