Nya upplevelser

Åter dags att hitta ”hem” till den plats vi besökt under alla övervintringar och haft för oss själva. Så är det tyvärr inte längre då platsen nu finns med i park4night. Stod helt själva i två nätter sedan kom det 3 bilar som övernattade.

Träffade ett gäng från USA som sålt sina ägodelar och lämnat hemlandet för att på cykel ta sig runt i Europa. Spanien och Portugal var deras mål nu under vinterperioden, för att försörja sig satt de på gatorna och spelade och sjöng. När kvällen närmade sig slog de upp sitt tält för några timmars sömn.

En kväll när regnet kom sökte de skydd på altanen utanför vår bil. Vi hade pratat med dem tidigare under dagen och tyckte bara att det var trevligt att få veta lite mer om dem och deras sätt att leva.
Janne plockade fram grillen och vi kunde bjuda dem på lite lagad mat, vilket de inte ätit på länge. Skålarna var helt renskrapade och ögonen lyste som gatlyktor när de blev serverade en god kopp kaffe.


Som tack för maten lagade en av killarna Jannes toffel som släppt i sömmen.

Smycken gjorda av diverse fynd från stranden, allt till salu! Janne köpte ett armband tillverkat av en gammal skinnjacka.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.