Alagoa — Olhao

Fredag 15/3 säger vi på återseende till alla svenskar som står här hela vintern. Drar vidare mot Olhao, stannar vid en Inter Marche och tvättar lite kläder innan vi kör ner till strandpromenaden och parkerar. Grusplanen är fylld med franska husbilar!
På lördagen blir det marknadsbesök direkt efter frukost.
Tittar in i saluhallen som är fylld med kött och havets läckerheter.
På eftermiddagen ringer våra kära grannar hemifrån och frågar om det passar att de tar bussen från Faro till oss för en gemensam middag, de är på ett treveckors besök här i Portugal. Underbart god fisk med alla tillbehör beställer Lisa lätt eftersom hon talar landets språk.
Tiden rinner snabbt iväg och det blir dags för oss att säga HEJ och TACK och önska fortsatt trevliga dagar i detta underbara klimat.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.