Mykonos flygplats✈️

Hoppar över att hyra in oss på något hotell för några få timmars sömn. Väntan känns lång på en så liten flygplats, som saknar goa fåtöljer att sitta i. Det blir att sova på vägen mot Köpenhamn.

Sitter läääääängeeeee med middagsmaten och viiiinet för att dra ut på tiiiiiiiiden fram till miiiiiiidnatt

Tar en taxi ut till flygplatsen vid 23-tide 15€. Väntan känns lång på en så liten flygplats, som saknar goa fåtöljer att sitta i. Ett café är öppet tvärs över gatan där kan vi sitta inomhus tills de stänger kl. 24.00 sedan får vi sitta på deras uteservering dock under tak.

Myggen anfaller hela tiden!!!!!
Tiden mellan kl. 00.30 – 02.30 fördriver vi genom att titta på två avsnitt av
Bytt är Bytt

Traskar sedan in i avgångshallen som är helt öde förutom personalen som städar. Klockan 04.30 har caféet fixat till kaffe och några goda mackor som sitter bra i (utesittarnas) magar. 5.30 har vi checkat in och väntar bara på att få stiga ombord på planet för att blunda i en halvtimmes tid mot Aten.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.