God fortsättning!

Ägarna till ställplatsen bjuder på en spansk dessert från Huerta de Murcia (citronblad doppade i en smed, grillas och vänds i socker och kanel)


Dåligt internet gör att det blir lite julledigt från bloggen. Återkommer till Nyårshelgen.

4 reaktioner till “God fortsättning!”

 1. Hej sjuklingar!
  Så tråkigt för er att ni fick tillbringa julen till sängs. Hoppas att ni skaffat krafter nu till att fira in det nya året tillsammans med nära och kära. Vi står i en liten by Ceuti några mil in i landet från Murcia. Tror vi är upp emot 15 svenska bilar, flera som vi träffat tidigare. Kul att blicka tillbaka på de gångna åren. Vi stannar här och firar nyår sedan blir det ner mot sydkusten.
  Ha det nu så gott det går och hälsa Ulf så gott.
  Kramar till er båda från oss två 🤗 ♥️🥰👫

 2. God fortsättning på er också🥰Ser att det vackra vädret håller i sig🌞🌞vi avundas er jättemycket då det bara är grått och regnigt här hemma. Hoppas ni får hålla er friska från alla olika smittor. Jag är på slutet av min flunsa och Ulf mitt uppe i eländet så det är bara att hoppas att vi kan fira Nyår istället för Julen där vi mest tillbringade den i sängen🤧🤧
  Ha det nu så gott och var rädda om er.
  Kram från oss❤️❤️

 3. Vi önskar det samma till er från Seuti, en plats någon mil från Murcia. Här stannar vi till efter nyåret. Här står flera husbilar som vi träffat tidigare på våra resor i Spanien. Jättekul att snacka gamla minnen. Kram och ett gott slut på året. 💑

Kommentarer är stängda.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.