Brunch

Söndagen den 3 januari bjuder inte på så gott väder, lite kyligt med en temperatur som endast når upp till dryga 10 grader. Däremot lagar Yanti en smarrigt god brunch, en toast som serveras på spenatbädd med lax, ägg och hollandaisesås. Här går det ingen nöd på oss!
Strax efter lunch kommer solen fram och värmer så att vi kan sitta vid poolen och avnjuta en kall öl och ett glas gott vitt vin.

3 reaktioner till “Brunch”

  1. Hej på er.
    Det var gott att höra. Många krya kramar till,ja hoppas vi ses.
    Mvh Bert o Eva

  2. Vi önskar er också ett gott nytt år! Kul att ni hittat vår nya blogg. Vi har inte kommit iväg till Spanien som vi brukar under höstmånaderna på grund av att Janne fick problem med tjocktarmen. Men nu är allt ok. Vi återvänder till Sverige den 17 januari och har därefter besök till tandläkaren, efter det hoppas vi kunna köra till Spanien. Ha det så bra till vi ses nästa gång

Kommentarer är stängda.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.