Kungens hästar på besök

Lördagen 14 september gör Föreningen för beridna högvakten ett besök på Helsingborgs gator tillsammans med Livgardets dragonmusikkår och Skånska skvadronen. Vanligtvis paraderar dem regelbundet vid Drottningholms slott och Stockholms slott i Stockholm, men den här helgen åker hästarna ut på turné.

Första stoppet av två blir Helsingborg för den runt 40 ekipage långa paraden. Klockan 12 startar turen från gamla bryggeritomten som går genom staden och avslutas på Henry Dunkers plats. Där ges en konsert med start 12.30. Därefter rider hästarna samma väg tillbaka.

En kommentar till “Kungens hästar på besök”

  1. Tänker på er varje dag hoppas allt går framåt.I dag har vi kommit till camping Indigo utanför Lyon.Allt gått bra hittills Varma hälsningar från Hasse o Eva har inte fått början på bloggen än saknar inspiration men den kommer väl med värmen hoppas jag.

Kommentarer är stängda.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.