Hemresa

Väckning av telefonen kl. 5.30. Snabb frukost och iväg till Alicante flygplats. Lämnar bilen, checkar in och kopplar av en stund innan det är dags för boarding. Planet är helt fullt och vi lyfter efter en halvtimmes försening. Flygvädret är bra och trots förseningen landar vi ändå enligt tidtabell. Efter en god dansk ristet pölse kliver vi så på Öresundståget mot Helsingborg. Vid Hyllie station får vi meddelande om att obehöriga personer befinner sig på spåret och att strömmen måste kopplas bort, detta kan ta tid säger konduktören. Bara att vänta…… Nästa besked blir att vi får ta buss nummer 8 in till Malmö central därefter buss till Lund. Skånetrafiken sköter detta under all kritik, urusel information och virriga damer klädda i gula västar verkar inte veta vad de ska göra!! I Lund får vi så ta tåget till Helsingborg. Resan från Kastrup till Hbg tog dryga fyra timmar men solen sken och vi är lyckligt tillbaka på ”Electra camping”.
Ett stort och varmt tack till familjen Karemo för att vi fått tillbringa 24 härliga dagar i deras hus!

En kommentar till “Hemresa”

  1. Skönt att höra att ni är lyckligt hemma.Vi har legat 3 nätter nu på La Volta lite svenskar här.Märks nog att det är lite kallare här norröver.Stannar nog till mitten av nästa vecka innan vi fortsätter nånstan förbi Barcelona.Ha det bra o hoppas våren skrider framåt med fart.Vi mår bara bra 🙂

Kommentarer är stängda.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.