La Volta

Lite skärrade över vad som hänt kör vi mot La Volta. Att stanna utmed väg 340 förbi L’Hospitalet var sista gången för oss med tanke på vad som hände sist vi passerade här! Det var på samma plats som nu vi fick vår däckexplosion för 2 år sedan. Väl framme i La Volta blir vi som alltid väl mottagna och får en bra plats att stå på. Ägarna ringer direkt till husbilsreparatören som kommer på eftermiddagen och gör en inspektion av det inträffade.

Fredag morgon kommer de igen för att utföra sitt arbete. Den stora luckan fanns inte i deras lager men kommer senare i eftermiddag.

Innan eftermiddagen lider mot sitt slut är allt på plats igen. Har nu fått en Turbofläkt installerad i köket, vilken var efterlängtad. Helt annat drag än i köksfläkten ovanför spisen.

Nu stannar vi här några dagar in i nästa vecka då vädret ser ut att bli bra, sol och skön dagstemperatur, nätterna är lite kyliga men då ligger vi under duntäcket.

En kommentar till “La Volta”

  1. Hej på er!Hoppas ni kommit till lite varmare och mindre blåsigt ställe nu. Det är inta allt man tar med i beräkningen som tex tromber ajajaj. Allt blir fixat till er.? Hoppas vi verkligen. Här händer inte så mycket. Njuren salter sina fiskar Clas tar sina små promenader här inne. Temperaturen är sänkt så på med vantar och tjocka jackan om man ska sitta i Bovieran. Ha det nu bra och ta det lugnt. Inga fler missöden hoppas vi på att det inte blir. Kram från oss

Kommentarer är stängda.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.