La Cala de Mijas

Från Torremolinos till en av favoriterna på Sydkusten La Cala de Mijas. Ser inte många som registrerat sin ankomst så vi avvaktar och ser vad som händer. Eftersom klockan är över 2 har poliskontoret stängt för dagen, i morgon är det helgdag öppet eller inte vet vi ej.
Onsdag förmiddag blir det att besöka marknaden, köper lite ”myskläder” som är nyinkommet för vårens garderob. På eftermiddagen börjar regnet som lär bli häftigt och ihållande.

Svenska magasinet har gått ut med en klass 2-varning.
Trots det dåliga vädret kör vi fredag eftermiddag till Nueva Andaluciá för att träffa Siv och Mats i morgon lördag. Hittar en bra plats att stå på, runt hörnet där de bor. Tittar på finalen av
På Spåret och lyckas kamma hem en 8- poängare, svaret till första resan Jamaica och Kingston.

När vi vaknar nästa morgon har kylen åter lagt av och vi är tvungna att ringa Mats och meddela att vi måste ta oss till en plats med el för att inte bli av med den nyinköpta maten sedan förra gången kylen havererade.

Humöret är inte på topp, och det ihållande regnet gör inte saken bättre. Ligger nu på ställplatsen Área Malaga Beach och kylskåpet håller nu kyla med el. Även regnet har lugnat sig och solens gula strålar försöker få oss att småle.
Hoppas vi hittar någon som kan lösa kylskåpsproblemet åt oss i morgon.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.