Teruel till Jalance

Ytterligare en dagstur längs väg N 330. Har nu lämnat Katalonien och kört in i Valencia distriktet. Idag har vi valt en ställplats som ligger utanför ett badhus i byn Jalence. Gratisplats med med tömning och vattenpåfyllning. Gör ett besök på krogen utanför badhuset där vi väljer att inta dagen huvudmåltid. Janne väljer cordillo och jag tar en lasagne med sallad därtill. Byns alla invånare verkar vara på samma plats som oss, av ljudnivån att döma. Ytterligare två husbilar har valt att stanna här, en från Holland och en spanjor.

2 reaktioner till “Teruel till Jalance”

  1. Halloj Olssons!
    Nu har vi parkerat i San Fulgensio ligger mellan Alicante och Torrevieja, en plats vi besökt många gånger. Valencia brukar vi inte stanna i för stor stad tycker vi, inte lätt att hitta bra parkering för husbil. Då får man stå utanför och ta kommunala färdmedel in till centrum. Vädret ser ut att bättra sig nästa vecka. Räknar med att stå här i 3 dagar. Ha en skön advent!

Kommentarer är stängda.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.