Mulen lördag

Enligt meteorologerna ska solen visa sig fram på eftermiddagen, hoppas de har rätt. För vår del blir det en promenad in till centrum för att upptäcka vad den här platsen har att erbjuda. Uppfattningen hittills är att det är en turistort. För att få svar på läget googlar jag och läser följande fakta;

L’Estartit är en liten stad och badort på Costa Brava, på Spaniens nordöstra kust, belägen i provinsen Girona, Katalonien. Staden ligger mellan foten av Montgrí-massivet och Medelhavet, och är en del av kommunen Torroella de Montgrí, i länet Baix Empordà, Girona-provinsen, den autonoma regionen Katalonien.


Promenad till hamnen.


Lunch dags!


Sista kvällen i Spanien väljer vi att äta på restaurang El Pirata. Regnet bara öser ner och vi väntar och väntar, till slut klär vi oss i regnkläder och traskar iväg.


Ser en fin värmande brasa och slår oss ner.


Beställer lite olika Janne vill ha en biff och jag väljer en pizza vegetariana. Snabbt fylls alla platser då det är fotbollskväll Barcelona mot Elche. Verkar inte vara någon spännande match, slutresultat 2-0 till Barcelona.

Avslutar en trevlig kväll med en god kaffedrink.


I morgon går resan mot Franska gränsen. Men först blir det inköp av krukor för trädgården där hemma.

2 reaktioner till “Mulen lördag”

 1. Godmorgon Kerstin!
  Idag söndag kör vi mot franska gränsen, men innan vi når den hoppas jag på att hitta några fina krukor att ha i trädgården.
  Janne hade hoppats på bad innan vi lämnar Costa Brava men det ser dåligt ut. Igår kväll fick vi smaka på regn och åska vilket vi inte gjort sedan januari. Kanske lite träning innan vi anländer till Skåne.
  Ha en skön söndag och ta vara på de solstrålarna som visar sig.

 2. Många härliga bilder från er resa👍😘
  Äntligen har vi en hel dag med sol här hemma, på tiden!!

  Fortsatt trevlig resa🤗

Kommentarer är stängda.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.