Våra dagar i Reil

Vädret är inget att skryta med den här Påsken, en del regn och kyliga vindar förutom idag Påskdagen när vi beslutat att dra lite vidare norr ut. Men vi har klarat av det vi skulle dvs. inköp av Moselvinet som ska förgylla varma sommardagar.
Alexandra Müller har stängt fram till den 28 april så vi letar upp en annan. Det blir Dick Burg som har sin dörr på glänt till vinkällaren och vi frågar om det går bra att prova hans vin. Självklart vill han sälja några flaskor på Långfredagen.

Livet på Mosel flyter på som vanligt trots vädret, omväxlande båttrafik såsom guidade båtturer, lastade pråmar och hotellbåtar avlöser varandra.


Vi tjuvstartar att fira vår 20-åriga bröllopsdag på restaurang Reiler Hof med en härlig middag.


Tack för besök för denna gång!

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.