Hyppeln

Vår årliga tur till Bohuslän! I torsdags tog vi färjan från Lilla Varholmen ut till Hyppeln. Kvällen bjöd på underbart väder och Janne bjöd på fiskfisppa på Rökeriet där vi också fick underhållning av ett bluesband. Janne kan känna en liten saknad av Jolanta när alla seglare kommer in för kvällen och trängs längs bryggorna.Lördag förmiddag tar vi våra cyklar på färjan till Rörö. Cyklar runt på ön och stannar till på några ställen för att njuta av den vackra utsikten som många har här från sina hus.
Resan tillbaka tar längre tid än beräknat då färjan fått meddelande om ambulanstransport från Burö. Söndag förmiddag lämnar vi Hyppel för den här gången, tar färjan 11.50 och kör mot Hälsö.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.